You are currently viewing Comunicat eveniment online

Comunicat eveniment online

În data de 12 mai 2021, Asociaţia Producătorilor şi Distribuitorilor de Chimicale din România a organizat evenimentul Challenges and Opportunities for the Chemical Industry in Romania”.

Evenimentul online, organizat cu sprijinul AHK și Cefic, s-a bucurat de participarea a numeroase companii din industria chimică, având ca scop înțelegerea provocărilor impuse de Green Deal și CSS, precum și cum pot fi integrate aceste preocupări legate de mediu și sustenabilitate în Planul Național de Redresare și Reziliență.

Evenimentul i-a avut ca speakeri pe domnii Dragoș Pîslaru, europarlamentar, Marco Mensink, Director General Cefic, Tivadar Runtag, CEO Chimcomplex, Witold Urbanowski, CEO Ciech Soda România, precum și alți specialiști din cadrul Cefic. Moderator al evenimentului a fost domnul Andreas Lier, Managing Director BASF Romania and VP AHK.

Prin organizarea acestui eveniment, APDCR rămâne consecventă cu misiunea asumată, aceea de a promova interesele ştiinţifice, tehnice, de mediu, economice şi juridice ale societăţilor înfiinţate în România din sectorul chimic, contribuind la dezvoltarea durabilă a acestora.

Lasă un răspuns