• TRANSPORT ADR
  • TRANSPORT ALIMENTAR
  • TRANSPORT CHIMICALE
  • TRANSPORT COMBUSTIBIL

DESPRE NOI

De la înfiinţarea în anul 2007, MC TRANS a devenit foarte rapid un operator respectat pe piaţa transporturilor rutiere cu cisterne din România.
Suntem recunoscuți pentru rapiditatea și siguranța cu care derulăm transporturile, datorită angajaților noștri specializați care au o largă experiență în domeniul transporturilor internaţionale rutiere de produse vrac.

Clienţii şi partenerii noştri din diverse sectoare economice din România și din Europa apreciază profesionalismul, flexibilitatea şi capacitatea noastră de a identifica soluţii optime de transport, soluții adecvate cerinţelor şi nevoilor fiecăruia dintre ei.

Fie că aveţi nevoie de un transport în România sau în Europa de Est, fie de un transport în cel mai îndepărtat colţ al Europei, MC TRANS,prin echipa sa tânără, dar foarte bine pregătită şi experimentată, vă garantează servicii de calitate, desfăşurate eficient şi la preţuri competitive, adaptate economiei în dezvoltare din România.. Valoarea operațiunilor de transport derulate de compania noastră a crescut exponențial cu trecerea timpului, în același ritm cu încrederea clienților care ne recomandă.

În 2020 compania noastră a efectuat operațiuni de transport de peste 5,9 milioane EUR, toate contractele fiind îndeplinite la timp și în conformitate cu termenii semnați cu clienții. Această cantitate semnificativă de transport este garanția pentru serviciile de calitate pe care compania noastră le poate oferi.

SERVICII

MC TRANS poate transporta încărcăturile dvs. în toată Europa, ca serviciu complet, furnizor-client.

Acest lucru înseamnă îndeplinirea tuturor operaţiunilor de încărcare – descărcare , asigurând în cele două puncte, compresoare, pompe –cuple – furtune proprii, adaptate la produsele transportate şi la instalaţiile de încărcare/descărcare.

Toate cisternele noastre sunt izolate și în plus, deținem de asemenea cisterne cu instalații proprii de încălzire care garantează integritatea produselor dvs., precum și menținerea acestora la temperaturi tehnologice pe timpul transportului.

Închirierea cisternelor în regim staționar

Cu un tarif (negociabil) pe zi, plus asigurare, puteți închiria o cisternă din parcul nostru auto pentru depozitare.Perioada minimă de închiriere este de 2 luni. Costurile de întreținere și cele legate de anvelope sunt suportate de noi. Închirierea este o taxă lunară fixă, fără alte taxe ascunse.

Motive pentru care să alegeți închirierea unei cisterne:

  • Atunci când apare o creștere temporară sau sezonieră în fluxul dvs. tehnologic
  • Atunci când apar situații neprevăzute, precum accidente de mașină sau deteriorarea cisternelor proprii
  • Când începeți o activitate nouă care necesită depozitare de lichide

MC TRANS este licenţiată de către Autoritatea Rutieră Română în transportul intern şi internaţional de marfă – Licenţa nr. 0160497.

Detinem urmatoarele certificate: ISO 14001, ISO 45001 and ISO 9001.

Operăm sub asigurare CMR (Daune/Furt) în valoare de 25.000€/transport, dar la cererea beneficiarului, în cazuri deosebite când valoarea mărfii transportate este mai mare, valoarea acestei asigurări poate fi majorată până la 50.000 eur/transport.

Efectuăm servicii de transport în întregul spaţiu european, indiferent de sens sau punct de încărcare/descărcare UE, cu un tarif negociat pe km sau cu preț pe transport stabilit prin contract permanent sau negociere spot.

FLOTA

Camioanele MERCEDES-BENZ Actros pe care le deținem îndeplinesc cerinţele EURO 6 ADR, având emisii reduse de noxe.

Flota noastră este formată din 32 de cisterne izolate cu unul sau mai multe compartimente, cu posibilitatea de a încărca unul sau 6 tipuri diferite de produse în aceeasi cisternă. Volumul rezervoarelor variază între 22.500 – 54.000 litri.

Cisternele utilizate pentru transport sunt fabricate din oțel inoxidabil de tip L4BH, specializate pentru transportul produselor chimice, având și posibilitatea de încărcare ecologică (încărcare prin valve de jos cu sistem de recuperare a gazelor). Acestea sunt aprobate pentru transportul ADR și au fost realizate în 2007 și ulterior, inclusiv în anul 2021.

Parcul nostru auto este în continuă schimbare şi se adaptează continuu la cerinţele clienţilor noştri. Dotarea camioanelor este conformă cu cea mai nouă tehnologie prin care garantăm păstrarea calităţii mărfurilor dumneavoastră.

Toţi conducătorii auto folosesc comunicaţii GSM şi dispozitive GPS pentru navigaţie.

Toate camioanele noastre sunt echipate cu sisteme complexe de monitorizare prin satelit TAVL care asigură urmărirea încărcăturii în toată Europa în timp real.

CONTACT

comenzi@cisterna.ro
www.cisterna.ro

Tel. /Fax: 004-0265-265.529
Mobile: 004-0740-115.820

S.C. MC TRANS SRL

Tax identification no.: RO 21050206
Trade Register reg. no.: J-26-245-2007
Mailing address: Str. Barajului nr. 10
540191 Tg-Mures, Romania

EURO ACCOUNT – RO45BTRL02704202D29358XX
SWIFT CODE: BTRLRO22XXX BANCA TRANSILVANIA