GRUPUL ELTON este primul distribuitor regional de materii prime chimice din zona Balcani, cu 7 centre logistice având o capacitate totală de 26.000 mp, care servesc Grecia, Cipru, Albania, România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Moldova și Ucraina.

Înființat in 1981 in Grecia, GRUPUL ELTON oferă o gamă largă de peste 2500 de produse – aditivi alimentari, specialități, produse biotehnologice și comodități.

ELTON CORPORATION SA – Romania activează din 1997, fiind prima companie afiliată a GRUPULUI ELTON, iar in prezent este furnizor important de materii prime chimice pentru o gamă largă de aplicații industriale.

Compania este organizată in 5 Business Unit-uri, focusate pe următoarele domenii:

  • Industria Alimentară si a Băuturilor
  • Industria de Lacuri si Vopsele, Adezivi, Materiale de Construcții, Mase Plastice
  • Industria de Cosmetice, Detergenți, Produse Farmaceutice
  • Tratarea Apelor și a Metalelor, Textile, Pielărie
  • Agricultură (Pesticide, Fertilizatori)

Pe langă relația excelentă de parteneriat cu clienții locali, poziția noastră de lider de piață este consolidată de stabilitatea financiară a Grupului, de echipa de vanzări experimentată care promovează produsele distribuite de ELTON pe intreg teritoriul Romaniei, precum și de o infrastructură locală excelentă – 2 centre logistice situate in București și Cluj.

Misiunea noastră este să fim distribuitorul de chimicale preferat pe piețele din regiune și cea mai bună alegere de reprezentare locală pentru furnizorii noștri. Noi masurăm “satisfacția clientului” prin relația fidelă de parteneriat pe care o construim cu clienții, acesta fiind principalul scop care ne ghidează activitatea pe piața locală.

Pentru mai multe informații despre compania noastră, vă rugăm să vizitați pagina de web www.elton-group.com