Chimcomplex este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și oxo-alcooli.

Suntem o companie strategică pentru economia românească, care dă valoare resurselor de sare, calcar, var, sodă calcinată, gaze naturale, produse petrochimice.

Chimcomplex este o companie chimică privată, cu o tradiție îndelungată în dezvoltarea produselor de calitate pentru o viață mai bună și un viitor sustenabil. Angajamentul nostru față de sustenabilitate și mediu este evident în toate investițiile pe care le facem, fie ele în noi tehnologii pentru a crește eficiența, sau pentru a reduce impactul asupra mediului și a menține sănătatea publică.

Cu un nivel ridicat de know-how tehnic și forță de muncă dedicată, Chimcomplex garantează rezultate pe termen lung pentru clienți, prin valorificarea experienței noastre, a produselor de calitate și a capacității de inovare. Aproximativ 1.500 de angajați operează cele mai mari combinate de produse chimice din România cu două platforme industriale în Onești și Râmnicu Vâlcea.

Ca o “industrie a industriilor” ajutăm industriile din aval și lanțurile valorice să-și atingă obiectivele.

Suntem parte a progresului, producem în mod sustenabil materialele de care societatea are nevoie.

Chimcomplex se angajează să asigure eficiență operațională și financiară și să facă din sustenabilitate o parte integrantă a proceselor de afaceri. Îmbunătățim continuu eficiența producției, reducem impactul asupra mediului, creăm condiții bune de lucru și ajutăm la rezolvarea problemelor sociale din regiunile în care activăm.

În prezent, explorăm alternative tehnologice și de investiții care ne permit să progresăm treptat și în mod durabil către tranziția energetică, cum ar fi captarea, utilizarea și stocarea carbonului și producția de hidrogen verde.

Monitorizarea continuă a consumului de energie și emisiilor de carbon garantează excelența operațională a proceselor energetice, care este esențială pentru atingerea obiectivului nostru de reducere a emisiilor până în 2050.

Produsele fabricate la Sucursala noastră din Onești includ produse clorosodice precum soda caustică, clor, acid clorhidric și hipoclorit de sodiu, precum și cloruri anorganice, alchilamine și alte produse.

La Sucursala noastră din Râmnicu Vâlcea fabricăm produse clorosodice, oxo-alcooli, oxid de propilenă, polioli flexibili, polioli rigizi și polioli grefați.

Produsele noastre sunt utilizate în cele mai importante ramuri ale economiei, inclusiv energie, chimie și petrochimie, metalurgie, industria extractivă, construcții de mașini, farmaceutice și industria alimentară.

Pentru a afla mai multe despre Chimcomplex SA Borzeşti, vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru www.chimcomplex.com.