You are currently viewing Atelier de lucru: Siguranța la locul de muncă

Atelier de lucru: Siguranța la locul de muncă

In data de 21 noiembrie 2019, APDCR a organizat atelierul de lucru “Siguranța la locul de muncă – cum să gestionezi mai bine oxidul de propilena, oxideul de etilena, acetona și fenolul în productie si lantul logistic”.

Evenimentul a avut un caracter intern, având ca scop înțelegerea cadrului legislativ privind siguranta produselor chimice, precum si preventia accidentelor sau gestionarea incidentelor  provocate de aceste substante.

Atelierul de lucru a fost organizat cu sprijinul Petrochemicals Europe din cadrul Cefic, avandu-i ca speakeri pe domnul Philippe Salemis, Sector Group Manager Petrochemicals Europe si pe domnul Patrick de Block, Business SHE Manager, INEOS Oxide.

               Chimcomplex, Prefere Resins, BASF, Brenntag, H. Essers, Interaliis, numarandu-se printre companiile membre interesate de subiectele dezbatute.

Prin acest atelier de lucru, APDCR isi largeste aria preocuparilor si doreste sa ramana conectata la toate elementele de noutate, legislative, logistice sau de alta natura, venind in intampinarea preocuparilor companiilor membre.

Lasă un răspuns